Tandlæge Niels Christian Krogh

Tandlæge Niels Christian Krogh

Vores tandlæge Niels Christian Krogh kan hjælpe dig med en lang række behandlinger.

 

I samarbejde med dygtige klinikassistenter og tandplejere tilbyder tandlægen her på klinikken følgende behandlinger: Smertefri behandling ved eksempelvis tandlægeskræk, tandfarvede restaureringer, hvidere tænder og tandblegning, kosmetiske behandlinger, implantater, kroner og broer, paradentosebehandlinger, kirurgi, rodbehandlinger, laserbehandling, tandsmykker samt snorkeskinner.

 

Såfremt du skulle have specielle ønsker vedrørende din tandbehandling, eller har spørgsmål vedrørende behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os, enten via mail eller telefon.

 

Akut behandling for smertepatienter

Smertepatienter bliver altid tilbudt en umiddelbar behandling, således behøver De ikke at bekymre Dem om at bestille tid, hvis De akut skulle få smertefulde tandproblemer.

 

Vi behandler altid smertepatienter samme dag som henvendelsen rettes til klinikken

 

Tandlæge Klinikken

Klinikken er beliggende i hjertet af Holstebro tæt ved Lemvig.

 

Det er vores politik, at god behandling er en personlig behandling. Vi kan yde den bedste behandling til de patienter hvis tænder og mund vi kender. Herved kan vi også bedst muligt vejlede og rådgive vores kunder.

 

Vi sørger altid for at have en hyggelig og personlig atmosfære på klinikken, dette mener vi hjælper til, ikke kun et bedre arbejdsmiljø, men også til en bedre kontakt og behandling af patienter.